Sinds 2009, Groningen

Marquant-Department 

 

Sinds de opening in 2009 is Marquant-Department een begrip geworden in Groningen en ver daarbuiten. Marquant Department streeft ernaar om iedere week met een vernieuwend assortiment te komen, met exclusieve merken voor Groningen. Wij kiezen bewust voor merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Of je nu op zoek bent naar iets stoers of iets chics, iets sportiefs of iets klassieks: bij Marquant-Department slaag je altijd. 

 
 
Schermafbeelding 2016-09-20 om 14.28.00.png
 

Be yourself, nobody can do it better:

 'Styleguide'

 

Bij Marquant-Department staat ons team zeven dagen per week voor u klaar om u te voorzien van adviezen en tips. Onze collectie wisselt geregeld en speelt in op goede kwaliteit en de trends. 
Bent u benieuwd wat Marquant-Department komend seizoen u te bieden heeft? Wilt u voor uw bezoek aan alvast wat tips, trucs & adviezen?

 

Penn & Ink bij Marquant Department Groningen

 

What would you like?!

Merken
& zo

Nieuwe en bijzondere merken met een verhaal. Voor onze klanten zijn we altijd opzoek naar nieuwe en bijzondere merken die iets kunnen toevoegen aan ons assortiment en een verrijking zijn voor uw kledingkast. 


 

Mooiste merken

Marquant-Department staat bekend om haar exclusieve merken.

 

Persoonlijk advies 

Het team van Marquant-Department staat klaar om u te voorzien van advies & tips.

Klant staat centraal

Bij Marquant-Department staat de wens van de klant te allen tijde centraal. 

1.jpg

Betaalbare mode

Betaalbare en exclusieve mode voor dames van alle leeftijden vindt u bij ons. 


 
Fashion fades only style remains the same
— Coco Chanel
 
 
st_dots_blondmodel.jpeg
 
 

 

check it out!

Waar kunt u Marquant-Department vinden?

Marquant-Department is gevestigd aan de Oude Boteringestraat 1-1 in het mooie Groningen. Makkelijk te bereiken met de bus, auto, fiets of te voet. Nabij de Grote markt, de Rijksuniversiteit van Groningen en allerlei leuke restaurantjes.